Рятувальники розповіли подробиці ракетних ударів по Дніпропетровській області

Рятувальники розповіли подробиці ракетних ударів по Дніпропетровській області

Рятувальники розповіли подробиці ракетних ударів по Дніпропетровській області - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
10 вересня 2022 16:06

Вночі 10 вересня окупанти завдали ракетних ударів по двом районам Дніпропетровської області – Дніпровському та Синельниківському. Під ворожим вогнем артилерії та "Градів" вкотре опинився і Нікопольський район. 

Як повідомили в пресслужбі ДСНС, двома крилатими ракетами ворог атакував Дніпровський район. Одну з них збила ППО. Проте інша пошкодила два підприємства. Там виникла пожежа, яку гасили 48 рятувальників та дев’ять пожежних машин. Також зазнали руйнувань обладнання, виробничі будівлі та склади. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім цього, повністю знищені три автівки. А від прильоту залишилася вирва діаметром три метри та глибиною – 1,5 метри. Як зазначалося раніше, люди не постраждали.  

У прокуратурі показали наслідки ракетних ударівУ прокуратурі показали наслідки ракетних ударів - фото: dnipr.gp.gov.ua

У Синельниківському районі внаслідок ракетних ударів по фермерському підприємству пошкоджені вантажівки, трактор та господарські приміщення. Також виявили п’ять вирв діаметром 5-10 метрів та глибиною 4-7 метрів. Люди не постраждали.  

Внаслідок ракетного удару пошкоджені вантажівкиВнаслідок ракетного удару пошкоджені вантажівки - фото: dnipr.gp.gov.ua

У Марганецькій громаді що в Нікопольському районі пошкоджені житлові будинки, господарчі споруди, автівки, електромережа. 

Прокуратура Дніпропетровської області відкрила кримінальні провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни (частина 1 стаття 438 КК України). 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах