Лукашук розповів, чому ніхто не коментує вибухи, які інколи чують у Дніпрі

Лукашук розповів, чому ніхто не коментує вибухи, які інколи чують у Дніпрі -

Лукашук розповів, чому ніхто не коментує вибухи, які інколи чують у Дніпрі - фото: oblrada.dp.gov.ua

Події
09 вересня 2022 17:02

Очільник Дніпропетровської облради Микола Лукашук пояснив, чому люди інколи чують звуки вибухів, але їх не коментує влада.

Інколи у соціальних мережах люди повідомляють про те, що чули вибухи, але влада їх офіційно не коментує, тому дніпряни думають, що від них щось приховують. Наприклад, нещодавно містяни почули звуки, схожі на вибухи. Згодом виявилося, що це був результат роботи наших військових, які збили безпілотник у Синельниківському районі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Географічно ми знаходимося в центрі. Коли відбуваються пуски зі сторони Азовського чи Чорного морів, то траєкторія польоту цих ракет у більшості випадків йде через Дніпропетровщину. Зрозуміло, що ракети можуть змінювати траєкторію, повертати, особливо крилаті тощо, – зазначив Микола Лукашук.

Він зазначив, що БПЛА залетів зі сторони Запорізької області для того, щоб розвідати, де і яким шляхом відбувається рух транспорту. Його збили, як і більшість ракет над нашою областю.

За словами Миколи Лукашука, представники влади завжди намагаються оперативно прокоментувати надзвичайні події, які трапилися в області.

- Військова адміністрація, обласна рада – ми зранку, вдень і вночі даємо інформацію про ситуацію в області. Якщо щось відбулося, то повідомлення йде максимально швидко для того, щоб люди були заспокоєні. Тому ні військові, ні військова адміністрація, ні обласна рада не приховують жодної інформації про те, що і де відбувалося, – наголосив голова облради.

Микола Лукашук додав, що зараз є багато Телеграм-каналів, які пишуть, що десь був вибух, але не завжди ці повідомлення відповідають дійсності. Тому він закликав мешканців Дніпропетровщини довіряти лише офіційній інформації.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах