На Дніпропетровщині вдова бійця віддала сотні тисяч гривень із компенсації за його загибель на потреби ЗСУ

На Дніпропетровщині вдова бійця віддала сотні тисяч гривень із компенсації за його загибель на потреби ЗСУ -

На Дніпропетровщині вдова бійця віддала сотні тисяч гривень із компенсації за його загибель на потреби ЗСУ - фото: tsn.ua

Події
07 вересня 2022 17:46

Чоловік Насті загинув на війні, вона залишилися одна з маленьким сином, але знайшла у собі сили жити далі і допомагати нашим захисникам. Коли вдова бійця отримала державну компенсацію за його загибель, то значну частину грошей передала на потреби ЗСУ.

Михайло – коханий Насті – пішов на фронт 25 лютого, а через місяць його не стало. Вночі, коли окупанти вбили чоловіка, жінка з сином передчували щось недобре. За словами Насті, дитина почала плакати і уві сні кричати: "Тату, стій, не йди", "тато вава". А вже зранку їй повідомили, що Михайла вбили, передає ТСН.

Жінка зізнається, що вчитися жити без чоловіка дуже складно. Тим більше, їй потрібно було приводити до ладу невеликий будинок, який вони придбали до війни. Утім, перше, що зробила Настя, коли отримала грошову компенсацію, як удова бійця – передала частину грошей на потреби ЗСУ. Щоб допомогти українським захисникам, вона віддала 350 тисяч гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами волонтерки Анжеліки Кірсанової, вона має багато запитів від військових. Особливо необхідні тепловізори. На гроші, що передала Настя, їх закуплять одразу на кілька підрозділів. Окрім цього, вдалося купити автомобіль на передову. Власник машини, коли дізнався історію жінки, зменшив ціну наполовину.

За кілька днів авто та тепловізори відправляться на фронт. Удова бійця сподівається, що її внесок наблизить перемогу.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах