У Дніпрі відновив роботу басейн "Метеор"

У Дніпрі відновив роботу басейн "Метеор" -

У Дніпрі відновив роботу басейн "Метеор" - фото: facebook.com/KSP.Meteor

Події
07 вересня 2022 16:12

Клуб спортивного плавання "Метеор" не працював з лютого, але з сьогоднішнього дня, 7 вересня, він знову відновлює свою роботу.

Ще 24 лютого на офіційні сторінці спортивного клубу з’явилося повідомлення про те, що скасовуються усі навчально-тренувальні заняття. Щодо подальшого графіку роботи нічого не було відомо. Басейн не працював декілька місяців. Повідомлялося лише про те, що придбані абонементи заморозили на період неробочих днів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З середи, 7 вересня, басейн "Метеор" знову готовий приймати усіх бажаючих відвідувачів. Він працюватиме з 07:00 до 21:00.

Якщо у вас виникли питання, то можна звертатися за наступними телефонами:

  • (098) 061 79 40;
  • (066) 868 14 66;
  • (067) 641 17 42;
  • (066) 570 63 44.

Нагадаємо, що сьогодні вночі, 7 вересня, під прицілом ворога опинився Нікопольський район. Його накрили з РСЗВ "Град", мінометів та важкої артилерії. Російські окупанти вдарили по місту Нікополь та Марганецькій громаді. Внаслідок обстрілів ніхто з місцевих жителів не постраждав. Масштаби руйнувань наразі з’ясовуються.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах