Місяць тому вийшов із в’язниці: у Дніпрі чоловік зґвалтував дівчину у під’їзді

Місяць тому вийшов із в’язниці: у Дніпрі чоловік зґвалтував дівчину у під’їзді -

Місяць тому вийшов із в’язниці: у Дніпрі чоловік зґвалтував дівчину у під’їзді - фото: dp.npu.gov.ua

Події
07 вересня 2022 10:39

Поліцейські Дніпра затримали чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні та пограбуванні дівчини.

Як розповіли у ГУ НП у Дніпропетровській області, злочин стався у неділю, 4 вересня, близько 22:40 у Новокодацькому районі міста. Дівчина зайшла до під’їзду, а за нею попрямував чоловік. Там він її зґвалтував, а потім пограбував та втік.

Правоохоронцям вдалося встановити особу злочинця та розшукати його. Ним виявися 43-річний місцевий житель. При цьому з’ясувалося, що раніше його вже притягували до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічного злочину. Приблизно місяць тому він звільнився з місця позбавлення волі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вчора, 6 вересня, слідчі повідомили чоловіку про підозру у зґвалтуванні та грабежі. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

Нагадаємо, що правоохоронці затримали мешканку Дніпропетровської області, яка передавала російським спецслужбам інформацію про розташування військових об’єктів і техніки ЗСУ вздовж лінії фронту поблизу Донецької та Запорізької області.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах