Зеленський прокоментував ракетний удар по Кривому Рогу

Зеленський прокоментував ракетний удар по Кривому Рогу -

Зеленський прокоментував ракетний удар по Кривому Рогу - фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Події
06 вересня 2022 16:22

Президент України Володимир Зеленський відреагував на ракетну атаку по Кривому Рогу у Дніпропетровській області.

Володимир Зеленський зазначив, що країна-агресор завдала чергових ракетних ударів по українських міста. Вранці у центрі Харкова було зруйновано багатоквартирний будинок і пошкоджено адмінбудівлю, а у Кривому Розі сталася пожежа на нафтобазі.

- За кожен удар на окупантів чекатиме відплата і справедливе покарання. Сховатися не вдасться нікому. А ми й далі крок за кроком звільнятимемо нашу українську землю. Нас неможливо зламати, – написав президент.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що сьогодні вранці, 6 вересня, російські війська завдали ракетного удару по Кривому Рогу. Внаслідок атаки виникла сильна пожежа на нафтобазі. Рятувальникам знадобилися декілька годин, щоб локалізувати загорання. Ліквідація наслідків пожежі продовжується. Попередньо відомо, що ніхто з людей не постраждав.

В Офісі Генпрокурора повідомили, що прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах