Вибухи у Кривому Розі: виникла сильна пожежа на нафтобазі

Вибухи у Кривому Розі: виникла сильна пожежа на нафтобазі -

Вибухи у Кривому Розі: виникла сильна пожежа на нафтобазі - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
06 вересня 2022 09:46

Сьогодні зранку, 6 вересня, російські війська завдали ракетного удару по Кривому Рогу на Дніпропетровщині. Внаслідок цього виникла сильна пожежа.

Близько восьмої години ранку з’явилися повідомлення про вибухи у Кривому Розі. Згодом очільник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул написав, що по місту завдали ракетних ударів. Він закликав містян залишатися в укриттях.

Очевидці публікували у соціальних мережах фотографії, на яких можна було побачити великі стовпи чорного диму.

Ворог завдав ракетного удару по Кривому Рогу -Ворог завдав ракетного удару по Кривому Рогу - фото: tg Труха Днепр

Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко також підтвердив ракетний удар по Кривому Рогу. За його словами, на нафтобазі виникла сильна пожежа. На місці наразі працюють рятувальники та пожежний потяг. Масштаби руйнувань та інформація про постраждалих з’ясовуються.

Нагадаємо, що вночі ворог вдарив по житлових кварталах Нікополя. Внаслідок обстрілу поранення отримали двоє людей – чоловік та жінка. Їх госпіталізували. Медики оцінюють їхній стан як середньої тяжкості. У місті пошкоджені 20 багатоповерхових та 11 приватних будинків. Один будинок зруйнований. Ворожі снаряди поцілили по дитячому садочку, двох ліцеях, центру технічної творчості та спортивному клубу. У місті понівечені кілька газогонів та автівок. Окрім цього, зачепило і декілька ліній електропередач. Без світла залишилися понад 2 000 сімей.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах