Вивезли 20 КАМАЗів зі сміттям: у парку "Зелений Гай" організували велике звалище

Вивезли 20 КАМАЗів зі сміттям: у парку «Зелений Гай» організували велике звалище -

Вивезли 20 КАМАЗів зі сміттям: у парку «Зелений Гай» організували велике звалище - фото: dniprorada.gov.ua

Події
06 вересня 2022 12:16

У Дніпрі на території парку "Зелений Гай" з’явилося сміттєзвалище. У міській раді у цьому звинувачують містян.

Сміттєзвалище розташовуються у західній частині парку, яка віддалена від центральної частини і є не надто багатолюдною. Як повідомили у міській раді, городяни користуються цим і скидають на зелену зону побутове сміття, дрібний непотріб. Через складність рельєфу локації ліквідовувати наслідки можна тільки за сухої погоди.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Директор КП "Міська інфраструктура" Олексій Тесля розповів, що протягом багатьох років мешканці будинків, які межують з парком, зносять сміття на це місце, тому воно перетворилося у несанкціоноване звалище. З 2019 року спортивний клуб "Агрессор", який працює у парку, вивіз звідси близько ста КАМАЗів зі сміттям. Силами КП за останній тиждень вивезли близько 20 КАМАЗів зі сміттям. Приблизно ще тиждень доведеться тут працювати, аби очистити зону.

На території парку організували велике звалище  -На території парку організували велике звалище - фото: dniprorada.gov.ua

Крім того, комунальники за допомогою спецтехніки вже перекопали цю ділянку та засіяли газоном. За словами представниці департаменту екологічної політики Тетяни Левачової, мешканці, які проживають у приватному секторі поруч з парком, нехтують вивозом сміття та не сплачують за ці послуги кошти. І на сьогодні мають чималий борг – більше 105 тисяч гривень.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах