На Криворізькому напрямку ЗСУ знищили ворожі безпілотники, дві ракети та вертоліт Ка-52

На Криворізькому напрямку ЗСУ знищили ворожі безпілотники, дві ракети та вертоліт Ка-52

На Криворізькому напрямку ЗСУ знищили ворожі безпілотники, дві ракети та вертоліт Ка-52 - фото: tsn.ua

Події
06 вересня 2022 09:38

Ситуація на Криворізькому напрямку залишається стабільно напруженою, динамічною і перебуває під повним контролем Збройних сил України. Вони мають високий бойовий дух. 

Як повідомив керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул, в районі Високопілля були виявлені і знищені два ворожі безпілотні літальні шпигуни типу "Орлан-10". 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За інформацією Оперативного командування "Південь", під час ракетної атаки по визволених територіях Херсонщини, в районі Андріївки, силами протиповітряної оборони знищено дві ракети Х-59. 

Також окупанти намагалися атакувати українські позиції на Миколаївщині, в районі Новогригорівки. Проте, їм це не вдалося. Ударний ворожий гелікоптер Ка-52 було знищено. 

Крім цього, за минулу добу ліквідовано 86 окупантів, чотири танки, 12 одиниць авто-бронетехніки, чотири гаубиці 152-го калібру "Мста-Б" та "Мста-С", три гармати 152-го калібру "Гіацинт-Б" та "Гіацинт-С", станцію зв'язку та протитанковий ракетний комплекс. Також – чотири склади ворожих боєприпасів в Бериславському, Херсонському й Баштанському районах. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах