Із Запоріжжя через Дніпро курсуватиме "Потяг до перемоги": який графік

Із Запоріжжя через Дніпро курсуватиме "Потяг до перемоги": який графік

Із Запоріжжя через Дніпро курсуватиме "Потяг до перемоги": який графік - фото: t.me/UkrzalInfo

Події
03 вересня 2022 12:44

З 4 вересня із Запоріжжя до Львова курсуватиме "Потяг до перемоги". 

Як повідомили в пресслужбі "Укрзалізниці", вагони "Потяга до перемоги" курсуватимуть у складі поїзда №32/31 Запоріжжя – Львів щоденно.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Потяг вирушить завтра, 4 вересня, о 15:30. Він проїжджатиме через Дніпро, Кам'янське, Знам'янку, Білу Церкву та Бердичів. До Львова прибуде наступного дня, 5 вересня.

Як Vgorode повідомив комунікаційний менеджер проєкту "Потяг до перемоги" Олександр Таран, у своїх ілюстраціях Андрій Присяжнюк закарбував мужність Богдана Зізи, який облив синьо-жовтою фарбою міську адміністрацію у Євпаторії; Сергій Туркіневич – мешканців Енергодара, які беззахисні вийшли проти танків; Дмитро Касянюк – сталевих оборонців Маріуполя та сміливих залізничників, які евакуювали людей із Харківщини; Роман Синенко розкрив історію лікарів із Луганщини, які рятували життя, залишаючись в окопах і підвалах; Аліна Коник – фермерів Миколаївщини, які збирали врожай на замінованих та охоплених полум’ям полях; Максим Кільдеров – рух опору Херсонщини.

Зазначається, що "Потяг до перемоги" – це подяка всім сміливим українцям, які чинять спротив окупантам, а мотою проєкта є те, що Україна пам’ятає про тих, хто знаходиться в тимчасовій окупації, що ми не забули ні про Херсонщину, ні про Донеччину, ні про Крим.

"Потяг до перемоги" – це подяка всім сміливим українцям, які чинять спротив окупантам."Потяг до перемоги" – це подяка всім сміливим українцям, які чинять спротив окупантам. Фото: train.foreverukraine.org.ua

"Потяг до перемоги" – це сім пасажирських вагонів, розписаних кращими українськими митцями. Кожен вагон присвячений тимчасово окупованим територіям України та подвигам українців, які борються, попри тиск окупантів та постійну небезпеку. Історії цих людей можна почитати на сайті –тут.    

Розмальовані пасажирські вагони "Потяга до перемоги"Розмальовані пасажирські вагони "Потяга до перемоги" - фото: t.me/UkrzalInfo

Варто зазначити, що вагони "Потяга до перемоги" пройшли капітально-відновлювальний ремонт на власних потужностях залізниці, і облаштовані з урахуванням побажань пасажирів.  

"Потяг до перемоги" курсуватиме із Запоріжжя до Львова"Потяг до перемоги" курсуватиме із Запоріжжя до Львова - фото: t.me/UkrzalInfo

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах