"Укрзалізниця" оновила розклад поїзду Інтерсіті+ з Дніпра до Києва

"Укрзалізниця" оновила розклад поїзду Інтерсіті+ з Дніпра до Києва

"Укрзалізниця" оновила розклад поїзду Інтерсіті+ з Дніпра до Києва - фото: zaraz.org.ua

Події
01 вересня 2022 16:46

"Укрзалізниця" оновила графік руху деяких поїздів Інтерсіті+. Серед них рейс з Дніпра до Києва.  

Як повідомили в пресслужбі "Укрзалізниці", відтепер рейс №731 з Дніпра до Києва буде прибувати раніше. Загалом пасажири проводитимуть у дорозі на півтори години менше. Раніше цей потяг виїжджав з Дніпра о 14:26 і прибував до Києва о 21:46.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З 2 вересня поїзд Інтерсіті+ №731 курсуватиме за новим графіком. Він відправлятиметься зі станції Дніпро Головний о 15:30 і прибуватиме до Києва о 21:30. Варто зазначити, що потяг ходить щоденно.  

Дізнатися про актуальну ситуацію на залізничному вокзалі Дніпра, аби краще спланувати свою поїздку, можна у диспетчера за номером 056-793-52-53.   

Нагадаємо, з 29 серпня, приміський поїзд №6027 Дніпро-Головний – Кривий Ріг курсує за новим розкладом. Як повідомили у пресслужбі "Придніпровської залізниці" цей поїзд відправляється зі станції Дніпро-Головний о 12:46 (замість 12:41).  

Переглянути чинний роклад руху приміських поїздів можна за посиланням – тут. Також – на інформаційних дошках залізничних вокзалів і станцій.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах