На Дніпропетровщині третій день шукають зниклу 17-річну дівчину (оновлено)

На Дніпропетровщині третій день шукають зниклу 17-річну дівчину -

На Дніпропетровщині третій день шукають зниклу 17-річну дівчину - фото: dp.npu.gov.ua

Події
30 серпня 2022 17:46

У Дніпропетровській області третій день тривають пошуки зниклої Яни Півцайкіної. Вона пішла з дому і досі не повернулася.

Оновлено в 09:38: дівчину розшукали. Вона не стала жертвою злочину або правопорушення.

Як розповіли у ГУ НП у Дніпропетровській області, 17-річна дівчина проживає у селі Новий Мир, що у Нікопольському районі. У п’ятницю, 27 серпня, близько 17-ї години вечора вона пішла з дому, але назад досі так і не повернулася.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Мешканців Дніпра та області просять допомогти у пошуках Яни. Дівчина зростом приблизно 170 сантиметрів, у неї середня статура, русяве волосся та зелені очі. Коли її бачили востаннє, вона була одягнута у джинсові шорти, білу майку і білі босоніжки.

Якщо ви бачали Яну Півцайкіну чи знаєте, де вона може перебувати, просимо звертатися до поліції за телефонами: (097) 041 27 92, (098) 832 86 80.

Нагадаємо, що сьогодні вночі, 30 серпня, російські війська обстріляли три райони Дніпропетровської області – Нікопольський, Дніпровський та Криворізький. Внаслідок обстрілу у Нікополі пошкоджені автовокзал, магазини та дитяча бібліотека. Виведені з ладу дві лінії електропередач. По Кривому Рогу випустили декілька крилатих ракет. Як зазначив Олександр Вілкул, обійшлося без жерт та серйозних руйнувань інфраструктури.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах