Машину розірвало на дві частини: на трасі під Дніпром сталася смертельна ДТП

Машину розірвало на дві частини: на трасі під Дніпром сталася смертельна ДТП

Машину розірвало на дві частини: на трасі під Дніпром сталася смертельна ДТП - фото: dnepr.express

Події
30 серпня 2022 11:55

Вчора, 29 серпня, на трасі М-30 Дніпро-Павлоград сталася смертельна ДТП. Загинула жінка.  

Дорожньо-транспортна пригода відбулася близько 14:50. В цей час з боку Павлограда у напрямку Дніпра рухався автомобіль "ВАЗ 2106", за кермом якого був 30-річний водій. Він почав здійснювати розворот і виїхав на зустрічну смугу, якою в цей момент рухався Chevrolet Lacetti. Від удару ВАЗ розірвало навпіл. Про це повідомляє "Дніпро оперативний" з посиланням на власні джерела. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

55-річна пасажирка, яка була всередині автомобіля "ВАЗ 2106" від отриманих травм померла у кареті швидкої допомоги. Водія ВАЗ госпіталізували до реанімації Павлоградської лікарні з діагнозом "політравма". 

39-річний водій автомобіля Chevrolet не постраждав. 

Нагадаємо, 10 серпня, у Дніпропетровській області на трасі М-04 "Знам’янка-Луганськ-Ізварине" сталася смертельна ДТП. Аварія сталася  близько 17:50 біля села Бажани Миколаївської громади у Синельниківському районі. Рятувальники встановили, що автомобіль "Chevrolet Epica" зіткнувся із дорожнім відбійником. В салоні легковика перебувало троє чоловіків. Від отриманих травм всі вони загинули на місці події. Їх заблокувало в автомобілі. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах