Яка погода буде у вересні у Дніпрі

Яка погода буде у вересні у Дніпрі -

Яка погода буде у вересні у Дніпрі - фото: pexels.com

Події
30 серпня 2022 12:34

Згідно з попереднім прогнозом погоди, вересень у Дніпрі буде відносно теплим і сонячним. Також очікуються дощі, тому час діставати парасольки.

У перші дні осені у місті йтимуть дощі – їх прогнозують з 1 по 3 вересня. У ці дні буде спекотно, оскільки стовпчики термометрів піднімуться до 27-33 градусів. Здебільшого буде хмарно.

Другий тиждень вересня обіцяє бути теплим. Вдень температура повітря у середньому триматиметься у межах від 22 до 28 градусів. А 7, 9 і 10 вересня буде сонячно. У четвер, 8 вересня, можливий невеликий дощ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У середині місяці прогнозують дощі і похолодання. Так, у четвер, 15 вересня, температура повітря вдень опуститься до 15 градусів, а на вихідних – до 13 градусів. Наступний тиждень буде трохи теплішим і сонячним. У вівторок, 20 вересня, може піти дощ, а з 22 по 26 вересня у Дніпрі буде ясна погода. Потім з 27 по 30 вересня знову почнуться дощі. На вулиці буде прохолодно, оскільки синоптики прогнозують зниження температури до 16-12 градусів.

Прогноз погоди у Дніпрі на вересень 2022 -Прогноз погоди у Дніпрі на вересень 2022 - фото: gismeteo.ua

Нагадаємо, що у Дніпрі закінчили реконструкцію бульвару Кучеревського біля стадіону "Дніпро-Арена".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах