У Дніпрі оголосили штормове попередження

У Дніпрі оголосили штормове попередження -

У Дніпрі оголосили штормове попередження - фото: slovoidilo.ua

Події
28 серпня 2022 11:51

Рятувальники попереджають мешканців Дніпропетровської області про погіршення погодних умов.

У ГУ ДСНС у Дніпропетровської області повідомили, що у неділю, 28 серпня, у місті Дніпро та області очікується гроза. Вдень під час грози місцями буде шквальний вітер силою до 15-20 метрів на секунду. Такий вітер може зривати дахи та валити дерева, тому радимо завчасно залишити свої автомобілі у безпечних місцях та обережно ходити біля будинків та дерев.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Згідно з прогнозом Укргідрометцентру, вночі та вдень у Дніпрі очікується дощ. Температура повітря вночі буде приблизно 19-21 градусів, а вдень – 28-30 градусів.

Прогноз погоди у Дніпрі на 28 серпня 2022 -Прогноз погоди у Дніпрі на 28 серпня 2022 - фото: meteo.gov.ua

Нагадаємо, що сьогодні вночі російські війська вдарили по чотирьом громадам у двох районах Дніпропетровської області. Нікопольський район обстріляли з РСЗВ "Град" та важкої артилерії. Сам Нікополь росіяни обстріляли тричі. Пошкодили декілька житлових будинків та автомобілів. Без світла лишилися понад 1 500 родин. По Криворізькому району ворог гатив з РСЗВ "Ураган". Під удар потрапила Зеленодольська громада. Там вкотре поцілили по дачному масиву та підприємству.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах