Як перевипустити учнівський квиток у Дніпрі

Як перевипустити учнівський квиток у Дніпрі

Як перевипустити учнівський квиток у Дніпрі - фото: t.me/humpolitic

Події
27 серпня 2022 13:36

Дніпровські школярі можуть перевипустити учнівській квиток. Йдеться про учнів п’ятих, шостих, десятих та 11-х класів.  

Як повідомив директор КП "Цифрова трансформація та автоматизація інформаційних процесів міста "єДніпро" Артем Трапезніков, найголовніше завдання перевипуску учнівських квитків – оновлення даних про школяра та його фотографії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Щоб перевипустити учнівський квиток, батькам необхідно зробити портретне фото дитини на світлому фоні, де чітко та добре видно обличчя. Сфотографуватись можна на телефон і надіслати фото класному керівнику. Після цього, новий документ буде надрукований. 

Ті учнівські квитки, на яких є наліпка з голограмою, дійсні до 30 вересня 2022 року. Тому батьків просять не зволікати, аби діти й надалі могли користуватися знижкою в громадському транспорті.

Якщо школяр загубив учнівський, необхідно звернутися до директора закладу освіти та написати заяву на перевипуск квитка у зв’язку із втратою. Якщо дитина перейшла з однієї школи до іншої, слід звернутися до нового закладу освіти, щоб директор подав заявку на перевипуск учнівського у зв'язку зі зміною навчального закладу. Для отримання учнівських квитків для першокласників батькам необхідно зареєструватися на сайті – тут

Варто зазначити, що до перевипуску можна користуватися учнівським, виданим у іншій школі. 

Щодо питань отримання чи перевипуску учнівського квитка можна звертатися на номери гарячої лінії КП "єДніпро": 067-876-94-49, 050-876-94-49, 063-876-94 -49. Телефонувати можна з понеділка по четвер з 9:00 до 18:00. У п'ятницю – з 9:00 до 16:45. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах