У селищі Чаплине попрощалися з двома дітьми, які загинули від ракетних ударів

У селищі Чаплине попрощалися з двома дітьми, які загинули від ракетних ударів

У селищі Чаплине попрощалися з двома дітьми, які загинули від ракетних ударів - фото: t.me/babel/

Події
26 серпня 2022 17:00

Сьогодні, 26 серпня, в останню путь провели 6-річного та 11-річного хлопчиків, які загинули від ракетних ударів по селищу Чаплине 24 серпня.

Попрощатися з шестирічним Матвієм Дуюном та одинадцятирічним Владиславом Ревою прийшли близькі, односельчани та представники місцевої влади. Про це повідомляє видання "Бабель". 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Загиблих хлопчиків відспівав батюшка УПЦ московського патріархату. Обидві дитини під час обстрілу перебували вдома разом з батьками.

Місцева мешканка Олена розповіла про 11-річного хлопчика. За її словами Владислав виріс у неї на очах. Він був чудовим, активним, веселим та дуже добрим. Про це зазначили в ДніпроОВА. 

Загиблий Владислав Рева – син працівника станції Нижнідніпровськ-Вузол Сергія Реви. Під час ракетного удару, під завалами його будинку опинилися також його молодший син та дружина. Їх вдалося врятувати. За життя 13-річного хлопчика зараз борються лікарі. 

Нагадаємо, 24 серпня, ворожа ракета знищила приватний будинок у селі Чаплине на Дніпропетровщині. Під його завалами опинилися 3 особи – жінка та 2 дитини. Місцеві жителі змогли врятувати жінку та 13-річного хлопчика. А тіло загиблої 11-річної дитини з-під завалів витягли рятувальники.  

Пізніше ворог знову атакував населений пункт Чаплине. Спершу однією ракетою, а потім ще трьома. За словами глави Офісу Президента Кирила Тимошенка, перша атака пошкодила господарські споруди залізниці, наступні – попали у залізничну станцію. Внаслідок удару виникла пожежа у п'яти пасажирських вагонах. Загинули 25 людей, поранено – 31. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах