Міноборони РФ запустило черговий фейк про школу на Дніпропетровщині

Міноборони РФ запустило черговий фейк про школу на Дніпропетровщині

Міноборони РФ запустило черговий фейк про школу на Дніпропетровщині - фото: t.me/mod_russia

Події
26 серпня 2022 13:35

Міноборони Росії вкотре поширило неправдиву інформацію про школу та військових у  Дніпропетровській області.   

Як повідомили на офіційній сторінці Міноборони РФ в Телеграм, у Криворізькій школі №125 націоналісти нібито розмістили опорний пункт та склад ракетно-артилерійського озброєння.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– У Кривому Розі Дніпропетровської області у приміщенні школи № 125 (5-й Зарічний мікрорайон) націоналісти розмістили опорний пункт та склад ракетно-артилерійського озброєння, при цьому евакуація місцевих мешканців не проводилася, – йдеться в повідомленні Міноборони РФ.

Міноборони РФ запустило черговий фейк про ДніпропетровщинуМіноборони РФ запустило черговий фейк про Дніпропетровщину - фото: t.me/mod_russia

Однак, це фейк. Адже РФ спеціально поширює таку інформацію, аби виправдати свої удари по школах та іншим цивільним об'єктам.

В офіційному Телеграм-каналі міської ради "Стоп фейк Дніпро" завжди просять довіряти лише офіційним джерелам.   

Також зауважимо, що наступні кроки ворога дізнатися неможливо, тому закликаємо вас завжди реагувати на сигнали повітряної тривоги.  

Нагадаємо, недавно Міноборони РФ запустило ще один фейк про школу на Дніпропетровщині. В офіційному повідомленні росіяни зазначили, що в селі Вищетарасівка, на території сільської школи ЗСУ нібито розмістили опорний пункт, артилерію та склади боєприпасів. В повідомленні також йдеться, що військові замінували підходи до будівлі та не попередили про це місцеве населення. Однак це фейк. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах