ЗСУ дадуть відповідь окупантам за удар по Дніпропетровщині – Арестович

ЗСУ дадуть відповідь окупантам за удар по Дніпропетровщині – Арестович

ЗСУ дадуть відповідь окупантам за удар по Дніпропетровщині – Арестович - фото: glavcom.ua

Події
25 серпня 2022 18:07

24 серпня РФ атакувала ракетами житлові будинки та залізничну станцію у селищі Чаплине на Дніпропетровщині. Внаслідок ракетних ударів, загинуло 25 людей. Також постраждала 31 людина.  

Як заявив радник Офісу президента України Олексій Арестович, ЗСУ найближчим часом обов’язково дадуть відповідь російським окупантам, які атакували мирних жителів, житлові будинки та залізничну станцію в селищі Чаплине. Про це він розповів в ефірі "Фейгін Live". 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Раніше Президент України вже говорив про те, що на будь-які можливі атаки з боку окупантів Україна відповідатиме. За словами Арестовича, такі удари можуть відбутися найближчим часом – протягом двох днів.  

– Нехай сидять і думають, кожен думає, прилетить мені сьогодні на голову чи ні. Прилетить обов’язково, можете навіть не сумніватися. Завтра, напевно, будуть якісь новини. Максимум доба-дві, якщо потрібна підготовка до розвідки мети, серйозної. Найближчим часом щось прилетить. Ситуація початку війни, коли нам вивалювали по 100-150 ракет на голову, вбивали мирних жителів, а ми не могли відповісти, ну, тільки ближньою зброєю, вона давно минула. Тому ми можемо і Крим дістати, і все, що хочете, – заявив Олексій Арестович. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах