Росія випустила 8 ракет по Чаплине: рятувальники розповіли нові подробиці

Росія випустила 8 ракет по Чаплино: рятувальники розповіли нові подробиці

Росія випустила 8 ракет по Чаплино: рятувальники розповіли нові подробиці - фото: pravda.vn.ua

Події
25 серпня 2022 16:59

24 серпня окупанти випустили вісім ракет по житловим будинкам та залізничній станції в селищі Чаплине на Дніпропетровщині. Рятувальники розповіли нові подробиці ракетної атаки.  

Як повідомили в ДСНС, по селищу Чаплине ударили вісьмома ракетами: РСЗО "Смерч", С300 та "Іскандер". Внаслідок цього загинули 25 людей. У селі зруйновані приватні будинки, залізнична станція, відділення пошти та автомобілі. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами рятувальників, під час ракетного удару, біля залізничної станції проїжджав автомобіль. В ньому була родина переселенців із Донецької області. На жаль, батьки загинули. Їхнього 17-річного сина відкинуло на дорогу. Підлітка знайшов голова територіальної громади і передав його медикам.

Також постраждали мешканці, які жили поряд біля станції і ті, які в момент вибуху були біля неї. 

Крім цього,під час пошукових робіт, рятувальники знайшли поранену провідницю вагона. Вона опинилася в 50 метрах від епіцентру вибуху. Співробітники ДСНС передали її до карети швидкої допомоги.

У пресслужбі "Укрзалізниці" додали, що ворожа атака забрала життя двох дітей та трьох залізничників. Також поранено 31 людину, серед яких двоє дітей та чотири залізничники.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах