У Міноборони РФ визнали ракетний удар по залізничній станції у Чаплино

У Міноборони РФ визнали ракетний удар по залізничній станції у Чаплино

У Міноборони РФ визнали ракетний удар по залізничній станції у Чаплино - фото: gp.gov.ua

Події
25 серпня 2022 14:35

Росія визнала ракетний удар по залізничній станції в селищі Чаплине на Дніпропетровщині, який був здійснений 24 серпня.  

Російське агентство міжнародної інформації "РІА Новини" опублікувало повідомлення, де Міноборони РФ визнало ракетний удар по селищу Чаплине. Там йдеться про те, що ракета "Іскандер" вдарила по військовому ешелону та знищила 200 військових і 10 одиниць військової техніки.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Внаслідок прямого влучення ракети "Іскандер" по військовому ешелону на залізничній станції Чаплине в Дніпропетровській області знищено понад 200 військовослужбовців резерву ЗСУ та 10 одиниць військової техніки, які прямували до зони бойових дій на Донбасі, – написали на офіційній сторінці Міноборони РФ в Телеграм.  

Міноборони РФ прокоментувало ракетний удар по ЧаплиноМіноборони РФ прокоментувало ракетний удар по Чаплино - фото: t.me/mod_russia

Насправді, внаслідок ракетного удару в селищі Чаплине, загинуло 25 мирних людей, серед яких двоє дітей. Постраждала 31 особа. В Офісі генпрокурора повідомили, що ворожі ракети влучили у житлові будівлі, пошкодили пасажирський потяг та адміністративну будівлю залізничного вокзалу.  

Нагадаємо, на місці події виявили залишки РСЗО "Смерч" та ракет С300. По приватному будинку нанесено удар ракетою "Іскандер". За даним фактом слідчим відділом УСБ України у Дніпропетровській області розпочато кримінальне провадження за фактом порушення законів і звичаїв війни. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Дніпропетровської області. Досудове розслідування триває.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в:

Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах