У Дніпрі відбудуться зміни у русі трамваїв №17

У Дніпрі відбудуться зміни у русі трамваїв №17 -

У Дніпрі відбудуться зміни у русі трамваїв №17 - фото: dniprorada.gov.ua

Події
24 серпня 2022 17:09

У четвер, 25 серпня, у Дніпрі внесуть зміни у рух трамваїв №17, які ходить від площі Старомостової до вулиці Миколи Руденка.

Як повідомили у пресслужбі Дніпровської міської ради, зміни у русі транспорту повязані з ремонтом контактних мереж по вулиці Миколи Руденка. Так, завтра, 25 серпня, з 11:00 до 13:00 буде призупинений рух трамваїв №17. У цей період трамваї будуть ходити за маршрутом №7 – від площі Старомостової до Транспортного університету.

У комунальному підприємстві "Дніпровський електротранспорт" перепросили у містян за тимчасові незручності.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що сьогодні вдень, 24 серпня, у Синельниківському районі Дніпропетровської області чули потужні вибухи. У соціальних мережах повідомляли, що в районі спрацювала наша Протиповітряна оборона. Заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко згодом розповів, що близько 15:00 російська ракета влучила у приватний будинок у Синельниківському районі. Під завалами опинилися двоє дітей. Вони залишилися живими і їх вже евакуювали зі зруйнованого будинку.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах