Яка ситуація у Дніпропетровській області на 24 серпня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 24 серпня -

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 24 серпня - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
24 серпня 2022 09:22

Ніч на 24 серпня у Дніпропетровській області минула під звучання сирен. Ворог вдарив по трьом районам – Дніпровському, Нікопольському та Криворізькому.

Очільник Дніпропетровської облради Микола Лукашук розповів, що у Дніпровський район прилетіли дві ворожі ракети Х-22. Внаслідок вибуху загорілося поле із залишками пшениці площею три гектари, на місці удару утворилася вирва діаметром 15 метрів. Пожежники полум’я приборкали. Інформація щодо загиблих та постраждалих з’ясовується.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Російські війська обстріляли Дніпропетровщину -Російські війська обстріляли Дніпропетровщину - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Нікопольський район росіяни чотири рази обстріляли з важкої артилерії та "Градів", повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко. Через обстріл у Марганці постраждала родина. Чоловік та дружина отримали медичну допомогу і наразі лікуються удома. У місті два будинки зруйновані, понад десяток пошкоджені.

Ворог вдарив по трьом районам -Ворог вдарив по трьом районам - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

На Нікополь росіяни скерували 20 снарядів. Є руйнування житла. Люди не постраждали. У Червоногригорівській громаді один будинок знищений, декілька понівечені. Місцевих мешканців не зачепило.

Також окупанти обстріляли з РСЗВ "Ураган" Карпівську та Широківську громади, що у Криворізькому районі. Внаслідок обстрілу пошкоджено лінію електропередач.

Внаслідок обстрілу зруйновані будинки -Внаслідок обстрілу зруйновані будинки - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Ворог використовував РСЗВ -Ворог використовував РСЗВ - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах