Як вигідно купити квартиру в Дніпрі під час війни

Як вигідно купити квартиру в Дніпрі під час війни

Як вигідно купити квартиру в Дніпрі під час війни - фото: freepik.com

Події
23 серпня 2022 17:39

У Дніпрі, через війну та наплив переселенців, подешевшали квартири.

Як повідомив експерт із нерухомості Вячеслав Козаченко, ціни на квартири зменшились вдвічі і навіть втричі. До лютого середня ціна квадратного метра не у новобудові в центрі Дніпра складала близько 1000-1200 доларів. Зараз ціна зменшилась до 800-900 доларів. Квадратний метр в новобудові також став дешевшим. Раніше він коштував 1500-2000 доларів. Наразі вартість таких квартир зменшилась на 40-50 відсотків. Пише "Суспільне".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Проте, зараз подорожчали будівельні матеріали. При покупці квартири без ремонту, варто звернути на це увагу. Вячеслав Козаченко додає, що ціна такої оселі буде вищою мінімум на 20%. 

– Тому краще придбати квартиру вже із ремонтом, який зробили нещодавно, ніж купувати без ремонту і робити його з нуля, – радить експерт. 

У міській раді Дніпра також попереджають про шахраїв. Перед самою покупкою квартири, потрібно перевірити інформацію про об’єкт у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.

Крім цього, важливо подивитися технічний паспорт на нерухоме майно. В ньому мають бути відсутні будь-які штампи чи відмітки про самочинність або необхідність введення в експлуатацію будівель та споруд.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах