У Дніпрі історичну будівлю підсвітили "дикими" кольорами

У Дніпрі історичну будівлю підсвітили "дикими" кольорами -

У Дніпрі історичну будівлю підсвітили "дикими" кольорами - фото: facebook.com/MykolaKabluka

Події
23 серпня 2022 14:19

Фасад центру сучасного мистецтва у Дніпрі прикрасили яскравою підсвіткою з "диких" кольорів.

Керівник світлотехнічної компанії Микола Каблука показав, як виглядає фасад будівлі з підсвіткою. За його словами, поки що ведуть експериментальну відпрацьовку точних прив’язок та кутів прицілювання світильників, уточнення світлових сценаріїв. Тому вони вирішили трохи "побешкетничати" зі світлом і дозволили собі підсвітити його у яскравих кольорах – синьому, червоному, зеленому та фіолетовому.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Будівля Центру сучасного мистецтва  -Будівля Центру сучасного мистецтва - фото: facebook.com/MykolaKabluka

Микола Каблук розповів, що скоро розпочнуть розробляти постійні світлові сценарії для фасаду. Оскільки тут будуть проходити заходи різного типу, то вони повинні бути різними. Наприклад, буде режим плавної динаміки світла під медитативну музику у прилеглому саді скульптур. Можна буде прогулятися серед скульптур, спостерігаючи за повільними транформаціями будівлі.

Нагадаємо, що будівля розташована на Крутогірному спуску, 21-а. До 1917-го року тут була Губернська управа, а в радянський час – армійський штаб. Останні декілька років будівлю реконструювали. Наразі тут працює Дніпровський центр сучасної культури і галерея "Артсвіт".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах