Хто з Дніпропетровщини увійшов до списку найвпливовіших молодих українців від Forbes

Хто з Дніпропетровщини увійшов до списку найвпливовіших молодих українців від Forbes

Хто з Дніпропетровщини увійшов до списку найвпливовіших молодих українців від Forbes - фото: forbes.ua

Події
23 серпня 2022 10:06

Forbes утретє опублікував національний список "30 до 30". В нього увійшли молоді українці, які відбудовуватимуть Україну. Серед них двоє уродженців Дніпропетровщини.  

Суть проєкту "30 до 30" – знайти та показати суспільству молодих людей, котрі впливатимуть на майбутнє своїх галузей. Повідомили у Forbes. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Такою людиною є 23-річний Ігор Лаченков з Дніпра. За пів року він вивів свій Telegram-канал "Лачен пише" у 10 найбільших новинних каналів в Україні на цій платформі. Наразі у нього понад 800 000 підписників. Влітку "Лачен пише" зібрав 96 мільйонів гривень на "Байрактари". Загалом блогер залучив на потреби ЗСУ понад 113 мільйонів гривень. 

– Після перемоги продовжу протистояти російським фейкам та збирати кошти для військових і постраждалих. Після 30 років піду у політику або бізнес, ці дві сфери за правильного підходу зможуть змінити країну на краще, – сказав Ігор Лаченков.  

До списку найвпливовіших молодих людей України також потрапила 28-річна вчителька Анна Чернявська. Вона викладає українську мову та літературу у школі №3 Вільногірська. 

У 2020 році Анна Чернявська потрапила до рейтингу Top 50 Global Teacher Prize Ukraine – національної премії для вчителів – агентів освітянських змін. 

Крім цього, на початку 2021-го разом із сокурсником Олександром Черкасом заснувала громадську організацію "Не цькуй", яка бореться із булінгом у суспільстві. Нещодавно Чернявська долучилася до проєкту "Казки дитинства".  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах