У Дніпрі чоловік "замінував" торговий центр

У Дніпрі чоловік "замінував" торговий центр -

У Дніпрі чоловік "замінував" торговий центр - фото: tv4.te.ua

Події
23 серпня 2022 10:24

Чоловік заявив, що у будівлі одного з торгових центрів Дніпра закладена вибухівка.

Вчора, 22 серпня, близько 02:30 до поліції надійшло повідомлення, що торговий центр у Чечелівському районі замінований. На місце події виїхали поліцейські разом з вибухотехніками, розповіли у ГУ НП Дніпропетровської області.

Експерти обстежили території торгового центру, перевірили приміщення. Жодного небезпечного для життя чи вибухового пристрою не знайшли.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Згодом правоохоронці з’ясували, що про "мінування" будівлі повідомив 22-річний мешканець Дніпра. У нього вилучили телефон, з якого він дзвонив до поліції.

Цього ж дня слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, а саме завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності. Максимальне покарання передбачене санкцією статті – до шести років позбавлення волі. 

Телефон, з якого дзвонив хлопець -Телефон, з якого дзвонив хлопець - фото: dp.npu.gov.ua

Нагадаємо, що сьогодні вночі, 23 серпня, ворог атакував два райони Дніпропетровської області – Нікопольський та Криворізький. Окупанти завдавали ударів з  реактивних систем залпового вогню. Загинула одна жінка і ще декілька людей отримали поранення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах