Офіційно: чи подовжать у Дніпрі комендантську годину 23 і 24 серпня

Офіційно: чи подовжать у Дніпрі комендантську годину на 23 і 24 серпня -

Офіційно: чи подовжать у Дніпрі комендантську годину на 23 і 24 серпня - фото: suspilne.media

Події
22 серпня 2022 15:56

У Дніпропетровській області вирішили не змінювати комендантську годину 23 і 24 серпня.

Очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив, що 23 і 24 серпня не буде масових заходів, оскільки їх заборонили заради безпеки. У ці дні також не буде вихідних, але всі підприємства закликали за можливості працювати дистанційно.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Комендантська година у Дніпропетровській області залишилися без змін. У Нікопольському районі, як і раніше, вона стартує з 21:00, у Криворізькому – з 22:00, у Дніпровському, Павлоградському, Новомосковському, Кам'янському районах – з 23:00. Усюди триває до 05:00. У Кам'янському та Дніпрі –  комендантська година з опівночі і до 5 ранку. Подовжили її лише у Синельниківському районі. Там вона з 21:00 до 06:00

У цей час забороняється виходити на вулицу. Правоохоронці вдень і вночі будуть патрулювати міста та села у посиленому режимі.

- Дуже прошу усіх у ці дні бути особливо пильними – зважати на сигнали тривоги і переходити у безпечні місця. Ми стоїмо проти підлого і підступного ворога, який тероризує наші міста та села - хоче зламати наш дух і спротив. Але у нього нічого не вийде, – закликав Валентин Резніченко.

Нагадаємо, що у департаменті транспорту відповіли, як працюватиме громадський транспорт Дніпрі на День Незалежності.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах