У Дніпрі чоловік вбив жінку на очах у дітей: що вирішив суд

У Дніпрі чоловік вбив жінку на очах у дітей: що вирішив суд

У Дніпрі чоловік вбив жінку на очах у дітей: що вирішив суд - фото: ternopil.te.ua|

Події
13 серпня 2022 16:10

У Дніпрі засудили чоловіка, який вбив жінку на очах у дітей. 

Як повідомили в пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури, у червні 2021 року 41-річний чоловік перебував вдома у своєї знайомої. Через ревнощі він наніс жінці численні удари ногами по голові та тілу в присутності її двох дітей. Від одержаних травм потерпіла померла на місці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час розгляду кримінального провадження у суді чоловік визнав вину частково, проте стороною обвинувачення її доведено у повному обсязі.
 
41-річного чоловіка засудили за вчинення умисного вбивства (пункт 4 частина 2 стаття 115 Кримінального кодексу України). Йому призначили покарання у вигляді 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Дніпрі чоловік викрав 11-річну дитину, а потім зґвалтував її. Його вже затримали правоохоронці. За попередньою інформацією, ввечері 6 серпня до поліції звернулася жінка. Вона розповіла, що її онука пішла з дому і не відповідає на дзвінки. Правоохоронці одразу розпочали пошуки дитини.

Дівчинку вдалося знайти на вулиці Ашхабадській – у квартирі 45-річного чоловіка, який заманив її до себе в оселю. Потім чоловік заклеїв дитині рота скотчем, зв’язав руки і зґвалтував її. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах