Чи будуть примусово евакуювати мешканців з "гарячих точок" Дніпропетровщини

Чи будуть примусово евакуювати мешканців з "гарячих точок" Дніпропетровщини

Чи будуть примусово евакуювати мешканців з "гарячих точок" Дніпропетровщини - фото: v-variant.com.ua

Події
18 серпня 2022 16:21

Окупанти майже кожен день обстрілюють прикордонні території Дніпропетровської області. Найбільше від ворожих ударів потерпають мешканці Нікопольського району.  

За останній місяць у Нікопольському районі зруйновано та пошкоджено 309 приватних будинків. Від обстрілів також постраждали 117 багатоповерхівок. Незважаючи на це, примусової евакуації мешканців не передбачається. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук під час онлайн-брифінгу. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, ситуація в Нікопольському районі знаходиться під повним контролем ЗСУ.  

– Місто Нікополь – це понад 100 тисяч жителів. З них вже частина переїхала до Кривого Рогу, до інших громад. Проте велика частина людей у Нікопольському районі залишається. Є чати й оповіщення, і люди миттєво реагують на всі сигнали повітряної тривоги або небезпеки. Примусова евакуація не планувалася і не планується. Українські збройні сили роблять все для того, щоб унеможливити ворожі обстріли, – сказав Микола Лукашук. 

Він додав, що ситуація з ліками та продовольчими товарами у Нікополі та районі стабільна. Там працюють магазини, лікарні та аптеки. Також електрики відновлюють електромережі, які були перебиті через обстріли.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах