У Дніпрі затвердили програму лагідної українізації: що це означає

У Дніпрі затвердили програму лагідної українізації: що це означає -

У Дніпрі затвердили програму лагідної українізації: що це означає - фото: dniprorada.gov.ua

Події
17 серпня 2022 14:26

Сьогодні, 17 серпня, під час сесії міської ради депутаті затвердили муніципальну програму "Українською, будь ласка".

Міський голова Борис Філатов пояснив, що затвердження такої програми означає, що різні сфери міського життя заповнюватиме дедалі більше якісного україномовного контенту. Мова йде про книги, фільми, медіапродукти, що розповідатимуть про українську історію, культуру та наших видатних діячів.

Окрім цього, у рамках програми створять безкоштовні курси української мови, розмовні клуби та відеоуроки для дітей і дорослих.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також під час сесії міської ради депутати ухвалили ще низку важливих рішень, які стосуються підвищення обороноздатності Дніпра, міського господарства, земельних відносин і комунальної власності.

Нагадаємо, що у Дніпрі офіційно ухвалили, в якому форматі 1 вересня розпочнеться навчальний процес у школах. Так, діти будуть навчатися в дистанційному режимі. Відповідне рішення підтримали більшість батьків та вчителів. Уроки проводитимуть як у так званому спільному форматі, коли діти разом із вчителем у відеоконференції, так і за типом індивідуальних занять.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах