Офіційно: у якому форматі будуть навчатися школярі у Дніпрі

Офіційно: у якому форматі будуть навчатися школярі у Дніпрі -

Офіційно: у якому форматі будуть навчатися школярі у Дніпрі - фото: freepik.com

Події
17 серпня 2022 13:49

У школах Дніпрі навчальний рік розпочнеться 1 вересня у дистанційному форматі. Відповідне рішення депутати ухвалили сьогодні, 17 серпня, на сесії міської ради.

Міський голова Борис Філатов розповів, що проводили консультації з батьками і близько 80% з них були за те, щоб діти навчалися онлайн.

Улітку для освітян провели марафон із тренінгами, аби зробити онлайн-навчання більш ефективним. Нині педагоги Дніпра, зокрема й ті, що виїхали з міста, готові повернутися до дистанційного викладання.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Уроки проводитимуть як у так званому спільному форматі – коли діти разом із вчителем у відеоконференції, так і за типом індивідуальних занять – коли дитина виконує завдання, а потім відправляє їх педагогу. Графік дистанційного навчання вибудують комфортно для школярів різного віку. 

За всіма деталями та консультаціями батьки можуть звертатися до класних керівників і адміністрацій шкіл.

Нагадаємо, що у ніч на 17 серпня російські окупанти обстріляли два райони Дніпропетровщини – Нікопольський та Криворізький. По нічному Нікополю ворог зробив вісім пострілів зі ствольної артилерії. Внаслідок обстрілу у місті понівечені шість приватних будинків, автомобілі та газогін. Люди не постраждали.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах