Окупанти намагалися вести наступальні дії на Криворізькому напрямку

Окупанти намагалися вести наступальні дії на Криворізькому напрямку -

Окупанти намагалися вести наступальні дії на Криворізькому напрямку - фото умовне: t.me/GeneralStaffZSU

Події
17 серпня 2022 10:40

Ситуація по всій лінії фронту на Криворізькому напрямку залишається напруженою, проте перебуває під повним контролем Збройних сил України.

Про це повідомив начальник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул. За інформацією оперативного командування "Південь", ворог несе втрати в живій силі та техніці. Російські війська зосереджуються на утримані займаних рубежів оборони.

За інформацією Генштабу ЗСУ, окупанти завдали авіаційних ударів і вели наступальні бої неподалік Білогірки у Херсонській області.  Але українські воїни завдали загарбникам значних втрат і змусили ворога тікати з поля бою.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що у ніч на 17 серпня російські окупанти обстріляли два райони Дніпропетровщини – Нікопольський та Криворізький. По нічному Нікополю ворог зробив вісім пострілів зі ствольної артилерії. Внаслідок обстрілу у місті понівечені шість приватних будинків, автомобілі та газогін. Люди не постраждали. По одній з громад росіяни скерували 40 снарядів з "Градів". Пошкоджене місцеве підприємство  та лінія електропередач. По Криворізькому району російська війська вдарили з "Ураганів". Під удар потрапила Широківська громада. Без постраждалих та руйнувань.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах