Старт навчання в школах і перейменування алеї: що вирішили на засіданні виконкому Дніпра

Старт навчання в школах і перейменування алеї: що вирішили на засіданні виконкому Дніпра -

Старт навчання в школах і перейменування алеї: що вирішили на засіданні виконкому Дніпра - фото: freepik.com

Події
16 серпня 2022 17:22

Сьогодні, 16 серпня, в онлайн-режимі відбулося засідання виконавчого комітету Дніпровської міськради, на якому попередньо погодили перелік проєктів рішень. Їх винесуть на сесію 17 серпня.

Зокрема, члени виконкому підтримали внесення змін до низки муніципальних програм, затвердження нових, а саме програми розвитку та функціонування української мови "Українською, будь ласка" на 2022–2025 роки, програми державного моніторингу у галузі охорони атмосферного повітря агломерації "Дніпро" на 2022–2026 роки. 

Важливе рішення, яке попередньо погодили члени виконкому, – організація освітнього процесу в школах. З 1 вересня він розпочнеться за дистанційною формою навчання. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ще на виконкомі підтримали ідею про присвоєння пішохідній алеї у парку Лазаря Глоби назви "алея Івана Павла ІІ". Окрім цього, ухвалили низку рішень, внесених виконавчими органами міської ради. Серед іншого йдеться про зміни до бюджету міста, програми економічного і соціального розвитку Дніпровської міської територіальної громади на поточний рік. 

Серед важливого – затвердження рішення про черговий демонтаж самовільно встановлених на території міста споруд, огорож, воріт, навісів, хвірток. У затвердженому переліку 80 адрес. Власники незаконних споруд протягом п’яти днів повинні самостійно їх прибрати. У разі невиконання цього інспекції з питань благоустрою та відповідним комунальним підприємствам доручено провести демонтаж. 

На засіданні виконкому дали дозвіл на будівництво світлофорного об’єкта на перехресті проспекту Слобожанського та вулиці Співдружності. Ухвалено й низку рішень щодо приватизації кімнат у гуртожитках.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах