7 найбільш рідкісних та нетипових вакансій на Дніпропетровщині

7 найбільш рідкісних та нетипових вакансій на Дніпропетровщині

7 найбільш рідкісних та нетипових вакансій на Дніпропетровщині - фото: freepik.com

Події
16 серпня 2022 16:54

Через війну багато українців втратили роботу. Наразі для мешканців Дніпропетровщині є велика кількість вакансій у різних галузях.  

Як повідомили в Дніпропетровському обласному центрі зайнятості, з початку 2022 року у базі даних служби зайнятості області налічувалось 27,2 тисяч вакансій. Найбільш затребувані зараз робітничі професії та вакансії для службовців. Також є ті, які зустрічаються дуже рідко.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпропетровському обласному центрі зайнятості опублікували найбільш нетипові вакансії на Дніпропетровщині:  

  • Чабан (Магдалинівський район) – випасання, годування, напування худоби, прибирання у приміщенні, де знаходяться тварини. Зарплата: 10 тисяч гривень.
  • Оптометрист (Новомосковськ) – робота пов'язана з наданням послуг в підборі окулярів, оправ, лінз та супутніх товарів. Зарплата: 7 тисяч гривень.
  • Пірометрист (Дніпро) – вимірювання температури розплавлених солей, металів газового середовища використовуючи радіаційні та оптичні пірометри, термопари та термометри також займається регулюванням та налагодженням пірометричних приладів. Зарплата: 11 тисяч гривень.
  • Дефектоскопіст з магнітного контролю (Дніпро) – контроль за магнітним методом деталі та  виробами циліндричної і плоскої форм струмовихровим методом. Вмикання та налаштування магнітних і електромагнітних дефектоскопів. Готування магнітних суспензій. Ведення журналу обліку. Зарплата: 6500 гривень.
  • Ерготерапевт (Нікополь, Новомосковськ) – займається відновленням самообслуговування хворого та його іншої повсякденної діяльності або адаптацією пацієнта до наявних порушень функції органів або систем організму. Зарплата: від 6500 до 20 тисяч гривень. 
  • Лікар-трансфузіолог (Дніпро, Кривий Ріг) – контроль за заготівлею донорської крові та її компонентів. Заплата: 20 тисяч гривень. 
  • Лікар-генетик (Кривий Ріг) – проводить у встановлені строки лабораторні дослідження, веде облікову та звітну документацію за затвердженими формами у встановленному порядку, знає основи організації лабораторної справи. Зарплата: 6500 гривень.

Минулого року у Дніпропетровському регіоні "нетиповими" були такі вакансії, як: багермейстер, барильєтник та фабрикатор. 

Вакансії можна знайти:

  • У чат-боті Державної служби зайнятості @DCZWorkNowBbot;
  • У Телеграм-каналі "Робота зараз: Державна служба зайнятості";
  • На офіційному сайті Дніпропетровської служби зайнятості.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах