У Міноборони РФ заявили, що у Нікополь прибули війська для провокацій на ЗАЕС

У Міноборони РФ заявили, що у Нікополь прибули війська для провокацій на ЗАЕС -

У Міноборони РФ заявили, що у Нікополь прибули війська для провокацій на ЗАЕС - фото: t.me/mod_russia

Події
16 серпня 2022 11:22

Міністерство оборони країни-агресорки продовжує розповсюджувати фейки про Запорізьку атомну електростанцію. Цього разу вони заявляють про підготовку масштабних провокацій Збройними силами України.

Так, Міноборони РФ опублікувало повідомлення, у якому заявили про те, що у Нікополь на Дніпропетровщині начебто прибув окремий полк військ радіолокаційного, хімічного і біологічного захисту. Окупанти заявляють, що у місті начебто перебувають до тисячі військових, які забезпечені спеціальними комплектами захисного спорядження для дій в умовах радіоактивного забруднення місцевості, а також технічними засобами РХБ-розвідки та контролю.

- Заздалегідь попереджаємо світову спільноту та міжнародні організації про підготовку українською владою провокацій, в результаті яких може виникнути реальна загроза ядерній безпеці не тільки України, а й Європи, а злочинний київський режим і країни Заходу за вже відпрацьованим сценарієм з широким висвітленням у ЗМІ звинуватить у них можливі наслідки російських Збройних Сил, – заявили російські окупанти.

Черговий фейк від Міноборони Росії -Черговий фейк від Міноборони Росії - фото: t.me/mod_russia

Зауважимо, що цю інформацію опублікувало російське Міноборони, яке вже неодноразово поширювало фейки про Запорізьку АЕС та ЗСУ. Тому закликаємо довіряти лише офіційній інформації.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах