Чому у Дніпрі не ремонтують провалля на вулицях

Чому у Дніпрі не ремонтують провалля на вулицях -

Чому у Дніпрі не ремонтують провалля на вулицях - фото: dniprorada.gov.ua

Події
16 серпня 2022 10:10

На вулицях Дніпра іноді утворюються провали, але наразі їх не можуть ліквідувати. На період воєнного стану всі поточні ремонти проїзних частин призупинили.

Начальник управління інфраструктури департаменту благоустрою і інфраструктури Дмитро Коробов розповів, що зараз неможливо оплатити всі види робіт, тому їх призупинили і навіть виникла заборгованість на понад 23 мільйони гривень. Наприклад, провалля з’явилося на перехресті вулиць Старокозацької та Андрія Фабра. Його не можна усунути, тому частину дороги огородили, щоб запобігти аварійній ситуації.

У Дніпрі поки що не можуть ремонтувати провали -У Дніпрі поки що не можуть ремонтувати провали - фото: dniprorada.gov.ua

Представник профільного департаменту пояснив, що подібні провалля можуть виникати через промисловий характер міста, оскільки є багато покинутих неробочих мереж, які не позначені на топографічних картах. Ще один важливий фактор – збільшення кількості опадів. Через зволоження ґрунту виникають порожнини та утворюються просадки, провали асфальтового покриття.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На сьогодні у Дніпрі ліквідовують тільки ті провалля, які утворились через пошкодження каналізаційних, водопровідних та зливових мереж. Один з таких прикладів – вулиця Короленка. Там пошкодилася каналізаційна мережа, тому спеціалісти все виправили і готують ділянку до асфальтування.

На сьогодні заявки щодо будь-яких провалів отримує КП "Дніпроводоканал", фахівці виїжджають на місце та проводять обстеження мереж. Далі – якщо це провалля сталось через пошкоджені каналізаційні або водопровідні мережі, то спочатку ліквідовують поломку і вже потім асфальтують. Ці роботи проводить КП власним коштом та коштом підрядних компаній.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах