У Дніпрі встановили нові камери відеоспостереження

У Дніпрі встановили нові камери відеоспостереження -

У Дніпрі встановили нові камери відеоспостереження - фото: facebook.com/kisilevskiy.dp.ua

Події
15 серпня 2022 16:58

На лівому березі Дніпра встановили нові камери відеоспостереження. Зелена зона тепер під цілодобовим наглядом.

Як повідомив народний депутат Дмитро Кисилевський, камери відеоспостереження з’явилися у новому сквері на вулиці Янтарній (житловий масив Клочко-6). Раніше спеціалісти визначили точки найкращого огляду з мінімумом сліпих зон. Потім провели тендер і розпочали монтувати шість камер спостереження. Роботи фінансувалися міською радою Дніпра.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Сквер під відеонаглядом -Сквер під відеонаглядом - фото: facebook.com/kisilevskiy.dp.ua

Камери приєднали до міської системи "Безпечне місто". Вона дає можливість швидко реагувати правоохоронним органам та іншиим службам на будь-яку надзвичайну ситуацію. Вся інформація в реальному часі буде передаватись в Ситуаційний центр, де працюють диспетчери всіх міських служб. Нардеп сподівається, що наявність камер зменшить бажання вандалів руйнувати і зменшить кількість правопорушень в мікрорайоні.

Відео з камер спостереження зберігається протягом 45 днів. Тому будь-який громадянин, маючи вагому підставу, може отримати інформацію з камер, яких у Дніпрі вже більше двох тисяч. Планується, щоб аналогічні камери спостереження облаштували і в сквері на Північному.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах