Заманив додому і зв’язав: у Дніпрі чоловік зґвалтував 11-річну дівчинку (оновлено)

Викрав і зв’язав: у Дніпрі чоловік зґвалтував 11-річну дівчинку -

Викрав і зв’язав: у Дніпрі чоловік зґвалтував 11-річну дівчинку - фото: depositphotos.com

Події
08 серпня 2022 10:11

У Дніпрі чоловік викрав 11-річну дитину, а потім зґвалтував її. Його вже затримали правоохоронці.

За попередньою інформацією, ввечері 6 серпня до поліції звернулася жінка. Вона розповіла, що її онука пішла з дому і не відповідає на дзвінки. Правоохоронці одразу розпочали пошуки дитини. Про це повідомляє "Дніпро оперативний", посилаючись на власні джерела.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Дівчинку вдалося знайти на вулиці Ашхабадській – у квартирі 45-річного чоловіка. Виявилося, що вона йшла до подруги, коли до неї підійшов чоловік та запропонував погладити собаку. Після цього він запропонував школярці 300 гривень. Коли вони підійшли ближче до його будинку, чоловік попросив допомогти йому з пошуком кошенят, які начебто зникли в його квартирі. Дніпрянин разом з дівчинкою зайшли до оселі, а потім чоловік заклеїв дитині рота скотчем і зв’язав руки. Потім він зґвалтував її.

Дівчинку відвезли до обласної дитячої лікарні на вулиці Космічній. Чоловіка затримали. Поліція внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками статті про зґвалтування.

Відомо, що 73-річна бабуся сама виховує онуку, оскільки рідну матір дівчинки позбавили батьківськиї прав після того, як вона вбила її батька. Наразі жінка перебуває у в'язниці.

Оновлено: у Дніпропетровській обласній прокуратурі розповіли, що, за даними слідства, 6 серпня раніше судимий чоловік підійшов до 11-річної дівчинки, яка гуляла на дитячому майданчику поблизу свого дому. Під вигаданим приводом показати кошеня він запросив її до свого будинку. Чоловік зв’язав руки та заклеїв рота дитині, погрожуючи ножем, зґвалтував її.

Правоохоронці оперативно затримали містянина. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою. Чоловіку повідомлено про підозру за фактом зґвалтування, вчиненого щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах