У Дніпрі в Самарському районі легковик перевернувся на дах: є постраждалий

У Дніпрі в Самарському районі легковик перевернувся на дах: є постраждалий

У Дніпрі в Самарському районі легковик перевернувся на дах: є постраждалий - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
13 серпня 2022 10:10

Ввечері 12 серпня, у Дніпрі сталася серйозна ДТП. На вулиці Томська, Самарського району міста, зіткнулися три автомобілі. Один з них перекинувся на дах.

Як повідомили в пресслужбі ДСНС Дніпропетровської області, автомобіль Jaguar зіткнувся з легковиком Ford та спеціальним транспортним засобом Citroen. Внаслідок зіткнення Jaguar перекинувся на дах. Його водія затиснуло між понівеченим автомобілем та дорожним покриттям.

Автомобыль перевернувся на дахАвтомобыль перевернувся на дах - фото: facebook.com/MNSDNE

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Рятувальники припідняли легковик та звільнили чоловіка, 1979 року народження. Постраждалого госпіталізували до лікарні працівники екстреної медичної допомоги. 

Постраждалого водія госпіталізували до лікарніПостраждалого водія госпіталізували до лікарні - фото: facebook.com/MNSDNE

Також, надзвичайники змили розлиті паливно-мастильні матеріали з проїжджої частини. Деталі ДТП встановлюють правоохоронні органи.  

Нагадаємо, 10 серпня у Дніпропетровській області на трасі М-04 "Знам’янка-Луганськ-Ізварине" сталася смертельна ДТП. Аварія сталася 10-го серпня близько 17:50 біля села Бажани Миколаївської громади у Синельниківському районі. Рятувальники встановили, що автомобіль "Chevrolet Epica" зіткнувся із дорожнім відбійником. В салоні легковика перебувало троє чоловіків. Від отриманих травм всі вони загинули на місці події. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах