Військові з Дніпропетровщини збили дві ракети "Калібр", запущені з Чорного моря

Військові з Дніпропетровщини збили дві ракети "Калібр", запущені з Чорного моря

Військові з Дніпропетровщини збили дві ракети "Калібр", запущені з Чорного моря - фото: lb.ua

Події
12 серпня 2022 11:59

11 серпня захисники з Дніпропетровщини зруйнували плани окупантів та знищили ворожі ракети.  

Як повідомили в пресслужбі Повітряного командування "Схід", дніпровські зенітні підрозділи на Харківщині знищили дві крилаті ракети "Калібр". Вороги випустили їх з акваторії Чорного моря вчора вдень, 11 серпня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– 11 серпня, на Харківщині, близько 13:30, зенітними ракетними підрозділами повітряного командування "Схід" Повітряних Сил Збройних Сил України знищено дві крилаті ракети "Калібр". Тримаємо лад! Водночас – до перемоги, – йдеться у повідомленні Повітряного командування "Схід". 

Варто зазначити, що одна російська ракета "Калібр" коштує близько 6,5 мільйонів доларів і може летіти на відстань понад 1500 кілометрів.

Нагадаємо, на Криворізькому напрямку українська штурмова авіація відпрацювала по опорному пункту і осередку живої сили та техніки ворога. Це сталося в Бериславському районі на Херсонщині.

Біля населеного пункту Червоний Маяк у Бериславському районі 49-та ворожа армія лишилася без свого пункту управління. В Іщенці, це біля Давидового Броду, уражено командно-спостережний пункт батальйонної тактичної групи 76-ої десантно-штурмової дивізії ворога. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах