Яким буде навчання в школах Дніпропетровщини з 1 вересня

Яким буде навчання в школах Дніпропетровщини з 1 вересня

Яким буде навчання в школах Дніпропетровщини з 1 вересня - фото: poltava.to/project

Події
12 серпня 2022 10:49

Раніше влада України повідомила, що з 1 вересня діти зможуть піти до школи. Передбачається, що в навчальних закладах мають бути облаштовані укриття та всі засоби для безпечного навчання під час воєнного стану. Стало відомо, за якою системою будуть навчатися школярі Дніпропетровщини.  

Як повідомила заступниця голови Дніпропетровської обласної адміністрації Ольга Горб, через війну заклади освіти Дніпропетровщини працюватимуть за змішаною формою навчання.  Пише "Відкритий". 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Це означає, що практичні заняття будуть проходити разом з педагогами в школі. Натомість теоретичну частину діти засвоюватимуть дистанційно.  

Варто зазначити, що така форма навчання можлива лише для школярів, які перебувають у безпечних населених пунктах області. Учні зруйнованих навчальних закладів та ті, які проживають на території активних бойових дій, навчатимуться онлайн.  

Також на сайті міськради з’явився проект рішення сесії Дніпровської міськради "Про організацію освітнього процесу в комунальних закладах освіти", згідно з яким з 1 вересня школи у Дніпрі будуть працювати в дистанційному форматі. Його мають розглянути депутати та підписати Борис Філатов. 

– Організувати освітній процес у комунальних закладах освіти Дніпровської міської ради з 01.09.2022 за дистанційною формою навчання. Керівникам комунальних закладів освіти Дніпровської міської ради забезпечити інформування учасників освітнього процесу щодо організації освітнього процесу з 01.09.2022 за дистанційною формою навчання, – йдеться в проекті рішення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах