Зв’язали і одягли пакет на голову: у Кривому Розі на чоловіка напали у квартирі

Зв’язали і одягли пакет на голову: у Кривому Розі на чоловіка напали у квартирі -

Зв’язали і одягли пакет на голову: у Кривому Розі на чоловіка напали у квартирі - фото: depositphotos.com

Події
11 серпня 2022 15:37

У Кривому Розі на Дніпропетровщині троє чоловік напали на містянина у його квартирі та відібрали у нього 200 тисяч доларів. Їм оголосили про підозру.

За даними слідства, у липні цього року троє чоловіків зайшли до квартири чоловіка під приводом перевірки газового лічильника. Вони зв’язали його, погрожували ножем і періодично одягали поліетиленовий пакет на голову. Застосовуючи фізичну силу, чоловіки вимагали у криворіжця гроші. Вони обшукали його квартиру – знайти вдалося 200 тисяч доларів. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

Правоохоронці знайшли та затримали чоловіків, причетних до нападу. За місцем їхнього мешкання під час обшуків виявили зброю, сліп-пакети з психотропною речовиною, мобільні телефони та гроші.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Чоловікам повідомили про підозру за фактом вчинення розбою, спрямованого на заволодіння майном в особливо великих розмірах в умовах воєнного стану, придбання та зберігання психотропних речовин з метою збуту. Наразі вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах