Як у Дніпрі святкуватимуть День молоді

Як у Дніпрі святкуватимуть День молоді

Як у Дніпрі святкуватимуть День молоді - фото: УНІАН

Події
11 серпня 2022 13:48

В цьому році Україна відзначає День молоді за новою датою – 12 серпня. У Дніпрі в цей день проведуть близько 300 заходів.

Як повідомив заступник директора департаменту молоді та спорту Дніпропетровської обласної військової адміністрації Владислав Яцук, у місті на День молоді планують провести зустрічі, воркшопи, тренінги, квести. Вони відбудуться як онлайн, та і в офлайн-форматі в безпечних місцях.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Для молоді проведуть ранкову мотиваційну зустріч з відомими інфлюенсерами: Юхимом Константиновським та Андрієм Китом.  

– Захід покликаний об’єднати молоде покоління в одному місці задля утворення нових зв'язків, розвитку ком'юніті активної молоді та нагородження найкращих за їхні досягнення. Також стануть відомі прізвища 50 володарів іменних стипендій міського голови активній молоді імені Олександра Поля, – розповіла директорка департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання ДМР Дар’я Біла.   

Також Дніпровська міська рада та польські колеги приготували воркшоп: написання резюме англійською мовою. 

Повну програму святкування можна переглянути тут. Якщо у вас немає можливості долучитися до заходів, ви можете переглянути все святкове дійство на телеканалі Дніпро TV. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах