Як вирішили долю нелегалки з Франції, яка вимагала зустрічі з послом на Дніпропетровщині

Як вирішили долю нелегалки з Франції, яка вимагала зустрічі з послом на Дніпропетровщині

Як вирішили долю нелегалки з Франції, яка вимагала зустрічі з послом на Дніпропетровщині - фото: facebook.com/dp.dmsu

Події
09 серпня 2022 16:34

У липні на Дніпропетровщині затримали француженку, яка нелегально перебувала на території України. Вона вимагала зустрічі з послом.  

Жінка прибула до України минулого року на запрошення свого інтернет-друга. Тривалий час іноземка жила тут без дозвільних документів. Через певний час її статус перейшов до категорії нелегального мігранта.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як розповіли у Міграційній службі Дніпропетровської області, мандрівниця мала добровільно виїхати за межі країни. Проте цього вона не зробила і знову потрапила в поле зору міграційників. 

Це дало підстави Головному управлінню ДМС звернутися до суду з позовом про її затримання та подальше поміщення до пункту тимчасового перебування, що відповідає міжнародним договорам України про реадмісію – згода держави на прийом назад на свою територію своїх громадян, які підлягають депортації з іншої держави.

Судова інстанція позов ГУДМС задовольнила, а нелегалку доправили до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. Далі вона буде видворена до країни походження. Тобто до Франції.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах