Російські війська знищили ліцей на Дніпропетровщині

Російські війська знищили ліцей на Дніпропетровщині -

Російські війська знищили ліцей на Дніпропетровщині - фото: adm.dp.gov.ua

Події
08 серпня 2022 16:29

Сьогодні, 8 серпня, російські окупанти вкотре обстріляли Криворізький район у Дніпропетровській області.

Як повідомили у Дніпропетровській ОВА, ворог вдарив зі ствольної артилерії по Зеленодольській громаді. Росіяни поцілили по ліцею у Великій Костромці – там вибиті війна та зруйновані стіни.

Російські війська обстріляли Зеленодольську громаду  -Російські війська обстріляли Зеленодольську громаду - фото: adm.dp.gov.ua

Окрім цього, внаслідок обстрілу пошкоджено газопровід низького тиску. Наразі на місці працює аварійна бригада, яка усуває виток газу. Також через ворожу атаку сталося декілька загорянь сухої трави. Вогонь охопив понад два гектари. Його вже загасили. Ніхто з місцевих мешканців не постраждав.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Окупаційні війська російської федерації зі ствольної артилерії обстріляли Велику Костромку у Криворізькому районі. На щастя, ніхто не постраждав. Так тепер виглядає будівля тамтешнього ліцею. Окупанти навмисно знищують цивільну інфраструктуру. Нелюди, – написав голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

Вдарили по місцевому ліцею  -Вдарили по місцевому ліцею - фото: adm.dp.gov.ua

Будівля серйозно понівечена  -Будівля серйозно понівечена - фото: adm.dp.gov.ua

Нагадаємо, що вночі російські війська обстріляли два райони Дніпропетровщини – Нікопольський та Криворізький. Зокрема, ворог використовував ствольну артилерію та "Гради". По одній з громад вдарив двома ракетами.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах