На Дніпропетровщині власник собаки "розстріляв" чоловіка через зауваження

На Дніпропетровщині власник собаки "розстріляв" чоловіка через зауваження -

На Дніпропетровщині власник собаки "розстріляв" чоловіка через зауваження - фото: pexels.com

Події
08 серпня 2022 10:55

У Дніпропетровській області чоловіку зробили зауваження щодо порушення правил вигулу собак. На це він відреагував агресивно – вдарив іншого чоловіка та вистрелив у нього з пістолета.

У ГУ НП Дніпропетровської області розповіли, що подія сталася 5 серпня близько 18:30 по вулиці Горького у місті Першотравенськ. Правоохоронці з’ясували, що постраждалий чоловік отримав тілесні ушкодження, з якими йому довелося звернутися до лікарні.

Поліцейські затримали порушника. Ним виявився раніше судимий місцевий житель. Також у нього знайшли пістолет "Флобер", який вилучили та направили на експертизу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Чоловік стріляв у перехожего через зауваження -Чоловік стріляв у перехожего через зауваження - фото: dp.npu.gov.ua

Чоловіку наразі повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення (хуліганство). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, що у Дніпрі 45-річного чоловіка підозрюють у зґвалтуванні 11-річної дитини. За попередньою інформацією, він заманив дівчинку до себе додому, пообіцявши їй 300 гривень та попросивши пошукати кошенят. Після того як вона зайшла до помешкання, він зв’язав її та зґвалтував.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах