Олександр Вілкул розповів про ситуацію на підступах до Кривого Рогу

Олександр Вілкул розповів про ситуацію на підступах до Кривого Рогу

Олександр Вілкул розповів про ситуацію на підступах до Кривого Рогу - фото: t.me/vilkul

Події
08 серпня 2022 09:51

Минулий тиждень на Криворізькому напрямку був напруженим. Окупанти вели обстріли зі ствольної, реактивної артилерії та танків по всій лінії зіткнення в Херсонській області. Керівник військової Криворізької адміністрації Олександр Вілкул розповів про можливий наступ ворога на Кривий Ріг.  

Як повідомив Олександр Вілкул, ворог неодноразово перекидав сили з одного напрямку на інший, проводив поповнення і посилення своїх частин. Проте, українські військові успішно вміють "скорочувати" ці частини.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також Олександр Вілкул зазначив, що рубежі на підступах до Кривого Рогу надійно укріплені. За його словами, наступ на місто для ворога буде "кривавою авантюрою".  

– Це війна. Гарантії ніхто не може дати. Особливо щодо ракет та "Смерчів". Але за п'ять місяців ми побудували кілька ліній глибокоешелонованої оборони. Тисячі кілометрів окопів та протитанкових ровів, сотні ВОПів, укріпрайонів, бліндажів і ще багато чого вже чекає ворога якщо він спробує знову піти в бік Кривого Рогу. Я спеціально сказав – "в бік" Кривого Рогу. Йти на Кривий Ріг на мій погляд це взагалі буде для орків кривавою авантюрою. Тому що зараз Кривий Ріг – це реально місто-фортеця. На нашому напрямку ми маємо добре укомплектовані і добре озброєні наші частини, бойовий дух в кожній з яких дуже високий. Я на тижні був на "нулі" і точно можу це сказати, – зауважив Олександр Вілкул.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах