Скільки ракет збила українська ППО над Дніпропетровщиною

Скільки ракет збила українська ППО над Дніпропетровщиною -

Скільки ракет збила українська ППО над Дніпропетровщиною - фото: 5.ua

Події
07 серпня 2022 14:20

З початку повномасштабного вторгнення українська Протиповітряна оборона збила над Дніпропетровської областю більше 60 ворожих ракет та безпілотників.

Сьогодні, 7 серпня, в Україні відзначають День повітряних сил ЗСУ. За словами голови Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка, українська Протиповітряна оборона вже знищила у небі над областю більше 60 російських ракет і БПЛА.

- Ви нищите російські літаки, гелікоптери, безпілотники. Ви збили над областю понад 60 ракет та БПЛА. Ви прицільно б’єте по складах та командних пунктах ворога. Ви приймаєте рішення за лічені секунди.  І одним влучним пуском по ворожій цілі рятуєте тисячі мирних життів. Ви профі наших повітряних сил. Сьогодні Ваш день. Дякую кожному з Вас за стійкість та звитягу. Дякую за відрадне: "Спрацювала наша ППО". З Вами надійно, – написав керівник обласної військової адміністрації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині ніч пройшла з ворожими обстрілами. Вночі російська армія вдарила по двох районах області. По Нікопольському – з "Градів", по Криворізькому – з "Ураганів" та ствольної артилерії. Били в основному по домівках людей. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах