У Дніпрі показали, на якому етапі будівництво готелю "Rassvet"

У Дніпрі показали, на якому етапі будівництво готелю "Rassvet"

У Дніпрі показали, на якому етапі будівництво готелю "Rassvet" - фото: facebook.com/Никита Реутов

Події
06 серпня 2022 12:57

Незважаючи на війну, у Дніпрі продовжується реконструкція відомого готелю "Rassvet". У мережі показали фотографії прогресу будівництва. 

Ремонт готелю триває вже два роки. Знаходиться він в історичній частині Дніпра за п'ять хвилин ходьби від Монастирського острова та зони відпочинку парку імені Шевченка. Раніше готель мав старий вигляд і нагадував радянське минуле. Проте зараз від цього майже нічого не залишилося. Щодня "Rassvet" стає більш сучаснішим. Фото виклали на Facebook-сторінці BuilDnepr. 

Будівництво готелю продовжуєтьсяБудівництво готелю продовжується - фото: facebook.com/Никита Реутов

Вже оновили фасад готелю і зараз там працюють будівельники. Тепер він стає схожим на будівлю, яку раніше показали на рендерах. Як вона буде виглядати всередині, поки що не повідомляється. 

Візуалізація проекту реконструкції готелю "Rassvet"Візуалізація проекту реконструкції готелю "Rassvet" - фото: facebook.com/Никита Реутов

Нагадаємо, що історія готелю оповита "темним" минулим – її спочатку віддали приватному власнику, але у 2014 році за позовом прокуратури повернули до державної власності. Через чотири роки у "Rassvetа" з'явились шанси знайти нового власника під час відкритих торгів уже законним шляхом.

Так, у 2019-му році готель "Rassvet" продали на аукціоні. Спочатку її хотіли продати за 92 мільйони гривень, але згодом ціну довелося знизити до 45 мільйонів гривень. Новий власник планував кардинально реконструювати будівлю. Також повідомлялось, що "Rassvet" в подальшому буде працювати як готель. 
 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах